zakopiec12 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam. Mam taki problem że mam ktm 250 mx starszy silnik i on nie chce się zebrać na obroty zależy jak złapie to mocy ma ale różnie.. strzela czasami dymi dosyć mocno iskra jest ale nwm co to może być.w ogóle siły nie ma przy ruszaniu. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Niestety bez diagnozy podstawowych spraw trudno będzie wywróżyć co jest nie halo. Świeca była wymieniana ? filtr powietrza nie zas*any ? kranik drożny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak kolega wyżej sprawdź filtry, chociaż zobacz jak wygląda świeca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakopiec12 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 filtr powietrza czyściłem co do świecy nie jestem do końca pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sprawdz tez tlumiki czy nie zapchany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakopiec12 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 tłumnik jest pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jeżeli strzela to oznaka ze nie przepala mieszanki plus dymienie możne to oznaczać walnięta uszczelkę pod głowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi