Czy-bit Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobra dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Sprawdź czy zawór wydechowy się nie przycina.Przy zamkniętym na wysokich obrotach będzie tez kopcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Oleju do benzyny dałem 1:50, jak jade to nic za mną nie widać :D na wolnych obrotach praktycznie wcale nie kopci, ale jak się już da gazu to zadymione ... Goofer,zacięty zawór nie robi takiej zadymy :rolleyes: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ty nie masz przypadkiem 4t ? I zbędnie wlewasz olej do mieszanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ty nie masz przypadkiem 4t ? I zbędnie wlewasz olej do mieszanek Chłopie,poczytaj trochę w google co to za motor i jaki ma silnik Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ty nie masz przypadkiem 4t ? I zbędnie wlewasz olej do mieszanek Z KLX się chyba pomylało :) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czy-bit Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Napisałem już że nie kopci. Czyli przez ten zawór wydechowy może się dalej nie wkręcać? Czytałem że trzeba zdjąć tą pokrywę kips i zobaczyć czy ten zawór się obkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi