marekvtx1800n Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jutro będę oglądał motocykl syna. Z informacji wynika,że rano jest problem z uruchomieniem. Po rozgrzaniu moto , problem znie ma. Macie jakies wskazówki od czego zacząć. Przebieg ok 30 kilka tys km Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na gaźniku czy wtryskach ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na gaźniku czy wtryskach ?Wtrysk. Aku nowe. Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 może źle działąć czujnik temperatury silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 może źle działąć czujnik temperatury silnikaOk. Wezmę to pod uwagę. Zacznę od wymiany świec. Wydaje mi sie że od nowości nie były wymieniane a są zwykłe. Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przy okazji sprawdź fajki i przewody WN. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przy okazji sprawdź fajki i przewody WN.Słuszna uwaga. Jedna z fajek tz "guma na zakręcie" była przecięta. Doraźnie zaizolowałem tasmą izolacyjną. Swieczki wymienione.Czekam do jutra. Wyglądały różnie / jedna lekko osmolona/ BINGO - po wymianie świec , pali od strzała.Dziękuję za rady. Teraz tylko jakies fajne laczki musze kupić ,moze Michały Pilot Road2 Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piloty sprawdzą się idealnie, miałem w 600-ce ..... i na suchym i na mokrym miodzio :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi