Gość Helter Skelter Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam!!!Jeśli ktoś ma chwilkę to można przeczytać ;-) http://www.centrum.motocyklowe.pl/sklep/ar...p?articles_id=8Pozdrawiam,Helter Skelter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Gratulacje z powodu udanego wyjazdu i szczesliwego powrotu. A tak przy okazji ta drobna 'przygoda' z pompiarzem to jednak chyba przypadkowa nie byla, bo o takich przypadkach niestety slyszalem wielokrotnie :buttrock: . No ale to nie powinno nikogo zniechecac do wyjazdow.pzdr, Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ah..przypomina mi się wypad na moto sprzed 4 i sprzed 3 lat.....4 lata temu do samej chorwacji jechaliśmy identyczną trasą, było pięknie...tyle że później więcej po samej chorwacji śmigaliśmy, po płw. Rijeka i jeszcze niżej potem zjechaliśmy,,,3 lata temu postanowiliśmy zmienić trasę i wjechaliśmy do Chorwacji od strony Zagrzebia, potem SENJ, SPLIT, riwiera Makaraska I DUBROVNIK!!!tyle że my z Gdańska wyruszaliśmy co o 600 km nam wydłuża trasę za każdym razem jak na południe jedziemy.... :buttrock: za każdym razem było cudownie, Chorwacja to piękny kraj, idealny na motocyklowe wyprawy, cały czas trasa nad morska z super winklami!!! :mrgreen: po prostu rewelacja - kto nie był to POLECAM!!! ja jeszcze raz się tam wybieram w przyszłym roku.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Super wycieczka, ale w przyszlym roku to bedzie raczej Grecja. Wiecej opisow i zdjec z Chorwacji: http://www.burgmania.net/index.php?go=ch1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 mam jedno pytanko do ludzi ktorzy byli w chorwacji - czy ktos jechal tam przez Wlochy i w Bari promem do Dubrownika?Chcialbym w przyszlym roku zrobic taka trase i czekam na jekies wskazowki (gdzie sie zatrzymac na nocleg, gdzie zjesc itp itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Hej, Byłem w Chorwacji ale nie wiem jak się tam można przeprawiac promem.Do autora wycieczki gratulacje śmigania i wielu przygód. Ja z moim sznownym przyjacielem juz też zaplanowaliśmy Chorwację na następny sezon. Kto wie a może pojedziemy w 5 motocykli. Planujemy jechać przed zesonem w okolicach połowy czerwca bo tak nam pasuje, ale będzie to raczej wycieczka 10-12 dniowa. Po drodze jeszcze kilka miłych miejsc mamy w planie ale nie będziemy zdradzali za dużo szczegółów a trasę opiszemy ze wszelikimi ciekawostkami i naszymi miejscami pobytu. :P Już wiem, że nie jeden siedzi od miesiąca i każde wolne chwile przeznacza na kolejne urozmaicenia i atrakcje. Adaś wracaj jak naszybciej do zrowia z barkiem :P Ohhh latem zawiało a tu .... zimno :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Widzę, że Chorwacja faktycznie jest warta odwiedzenia. Dzięki za relację! Przyjemnie się czytało, można było się czegoś ciekawego dowiedzieć, coś przypomnieć :P np. C2H5OH PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Czołem jeszcze raz, Jak pisałem w poprzednim poście planuje wyprawe do Chorwacji w następnym sezonie.Mieliśmy w planach dotrzeć do Dubrownika ale z tego co się właśnie dowiedziałem to tam nic ciekawego nie ma. Tylko zamek i ludzie jeszcze w nim mieszkający i nic więcej czy to prawda?? Kto był może się wypowie? Do Helter Skelter, jak bym mógł prosić się o adresy i telefony w miejsca w których nocowaliście godnych polecenia przede wszystkim gdzies w Krka co tak chwaliłeś w opisie. Pozdrawiam serdecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Dubrownik -POLECAMPosiada w 100% zachowana starowke z murami obronnymi dookola niej po ktorych mozna sie przejsc, na samej starowce kilka kosciolow , muzea, ogolnie warto sie przejsc uliczkami (super klimat). Kilka kilometrow od Dubrownika na wzgorzach( z ktorych go ostrzeliwano w czasie wojny) klasztor.Kupa knajp :mrgreen: Jakies 20 km przed Dubrownikiem ogrod botaniczny.Starowka w Dubrowniku to taka starowka w Krakowie w pigulce (ze wszystkimi atrakcjami) :mrgreen: Polecam sprobowac dan z morza (ostrygi, malze) , winko , rakije- po prosu raj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Bodżyn wielkie dzięki za promocje Dubrownika. Zatem już wczoraj zapadło, że tam zajedziemy. Znalazłem też ładne opisy Dubrownika. Knajpki powiadasz, pewnie koniecznie. Owoce morza wiele razy próbowałem więc nic nowego. Byłem samochodem w Chorwacji 3 lata temu w Splicie, Trogirze i w Omisz'u wiec klimat jest mi znany ale obiecałem sobie, że pojadę tam motocyklem więc teraz szykuję się na takie spełnienie własnej obietnicy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi