Matek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mysle ze ta przystepna cena cos nie taka, za szybe w mgg zaplacisz 140 zl z mocowaniem ale za małą którą mocujesz do lampy a za dużą chyba 290zł.Ten gościu co wystawia na allegro to ten z MGG. chyba bedzie zbyt duzawa. do mojej er-5 na pewno.Zobacz produkty Givi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Mysle ze ta przystepna cena cos nie taka' date=' za szybe w mgg zaplacisz 140 zl z mocowaniem [/quote'] ale za małą którą mocujesz do lampy a za dużą chyba 290zł.Ten gościu co wystawia na allegro to ten z MGG. chyba bedzie zbyt duzawa. do mojej er-5 na pewno.Zobacz produkty Givi. Pozdrawiam ale zawsze mozna zamowic u goscia wezsza i nizsza (30cmx33cm), podobno nie ma z tym problemow i nie podnosi za to ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zastanawiam sie nad kupnem takiej MGG do Bandita 600 wersja N, mysle ze bedzie OK. Jak ktos kupi taka do golasa to niech da znac! Tylko mam maly problem-kolor. Biala czy jasny grafit ? Nie chce zakrywac chromowanych solniczek (zegarów) z przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Witam,ja na pewno biorę przezroczystą :buttrock: tylko narazie w MGG maja przerwe do 15.08 :buttrock: Co do wymiarów to sie cały czas zastanawiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edalton Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam.Postanowiłem nabyć wyższą szybę do Transalpa, więc odświeżam temat.Od ostatniego wpisu trochę czasu upłynęło, może ktoś kupował od nich szybę w ostatnim czasie,może nawet i do Transalpa XL 650 V.Interesuje mnie jakość tych szyb, czy spełniają swoją rolę, i czy nie ma kłopotu z tą firmą MGG.Pozdrawiam. Cytuj http://forum.motocyk...__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam w bladym, wykonaniem nie odbiega od reszty, cena w moim przypadku 170 zł z przesyłką.http://www.mgg.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zamawiałem do dwóch motocykli i było bez zastrzeżeń. Kumpel brał do siebie, i musiał coś tam powiercić, bo otwory dokładnie nie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edalton Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kłopotów z dostarczeniem szyby, czy kontaktem z nimi niema? Pytam bo trafiłem w sieci na jakiś wpis, że jakiś koleś czekał prawie dwa miesiące na szybę od nich.Dodatkowo znalazłem właśnie wpisy że otwory nie zawsze pasują,nie ukrywam że wolałbym uniknąć takiej sytuacji. Cytuj http://forum.motocyk...__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Niestety nie mają wysokiej szyby z deflektorem i trzeba rzeźbić. A deflektor to świetna sprawa :). Z tego powodu ja zrezygnowałem z MGG na korzyść dedykowanej MRA VarioTouring, gdzie wszystko było gotowe choć niestety droższe :). Edytowane 23 Stycznia 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja miałem kilka szyb od MGG i nigdy nie było problemu,Zawsze pasowały,cena również :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja kupowałem do kumpla zx9r i pamiętam że bez pilnika się nie obyło... Nie było to coś strasznego ale wiem że nieogarnięty człowiek by taką szybę odesłał z powrotem. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi