Recenzyjna Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam.Jestem świeżakiem , zarówno na forum , jak i w tematach motoryzacji .Zainteresowałam się hondą cbr 125 i chciałabym wiedzieć dlaczego niektóre hondy z 2007 są inne.Chodzi mi o światła z przodu . Jestem dziewczyną i wygląd motocykla obchodzi mnie równie mocno jak jego wnętrze .Oto przykład : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ta druga jest po lifcie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa250 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witaj czy juz kupiłaś Ta czarna jest z 2004 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi