Timac Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Siemanko mam pytanko. Znacie moze jakis przedstawicieli , handlarzy itd. co zajmuja sie handlem opon do motocykli ?!Szukam rozmiaru 150/50/18 i cieszko jest trafic na cos takiego moze byc rowniez 140.Najlepiej cos uzywanege ze wzgledu na cene Bede bardzo wdzieczny jezeli podacie mi jakis namiar (telefony , strony internetowe itd) Z gory THX i pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witaj! Nie jestem pewien,ale chyba na www.fmmotocykle.com.pl mają jakieś opony,ale to zapewne nowe:( Mozesz też podskoczyć do Olek Motocykle w Bielsku na ul.Szklanej, moze mają jakieś używki............ Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zobacz u Olka zwykle ma spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 YO!Jesli chcialbys to koles w regionie warm-maz a dokladnie z mojej miejscowosci ma serwis pod tytułym 'BuliBike' i sporo gum na skladzie. Mysle ze moglbys cos znalezc ciekawego dla siebie. Jak chcesz to skontaktuj sie z nim na mail[email protected] lub ewentualnie telefonicznie 506841842 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 W fmtocykle i u Olka niemaja takiej oponki.Jezeli by mieli napewno niepisal bym tego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 może ktoś podać numer do tego serwisu opon do "Olka"??Chętnie bym skorzystał a może komuś innemu by się przydał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 może ktoś podać numer do tego serwisu opon do "Olka"??Chętnie bym skorzystał a może komuś innemu by się przydał...? A prosze cie bardzo : 033/497 95 50 Wkoncu znalazlem swoja oponke i juz zamowilem. THx wszystkim za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexz Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 wiem ze to kawal drogi od Ciebie ale ok 70 km od lublina w strone wawy w miejscowoci ryki jest duzy wybor oponek na miejscu wymiana i wywazanie podobno jedno z nielicznych w regionie maja duzo uzywek w ladnym stanie i dobrze przchowywane w wentylowanych magazynach i opony nowe lezakowane kilka lat w niezlej kasie ja u nich zminilem i jestm bardzo zadowolony jakby ktos chcial skorzystac to nr tel 0 81 723 93 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi