cinekban87 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Siemanko po fzs 1000 postanowiłem kupić sporta i trafiłem takiego sztrucla w moim mieście, nie każdemu się podoba ale mi jakoś mocno nie przeszkadza. Lata się super ;) fotki mam tylko z toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Fajny, gratulacje. Jak go dokończysz oklejać to będzie jakoś wyglądał ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak go dokończysz oklejać to będzie jakoś wyglądał ;) Albo odklejać :rolleyes: :biggrin: Żartuję, fajny sprzęcik. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi