_bollo_ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak chcesz fajnie pojeździć, bierz ST, jeśłi chcesz też fajnie pojeździć, z nieco mniejszymi prędkościami, ale baaaardzo wygodnie - tiger 1050 będzie dobrym wyborem. Moja Żona bardzo sobie go chwali, ja tym bardziej :) A zakręty tnie jak lokomotywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelXJ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak chcesz fajnie pojeździć, bierz ST, jeśłi chcesz też fajnie pojeździć, z nieco mniejszymi prędkościami, ale baaaardzo wygodnie - tiger 1050 będzie dobrym wyborem. Moja Żona bardzo sobie go chwali, ja tym bardziej :) A zakręty tnie jak lokomotywa. Sprint pod tym kątem jest najlepszy, ale czy jest wygodny dla pasażera i spokojnie załaduję się nim na długą trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Sprint fajny, ale mały - jest całkiem wygodny jak na sport-turystę, wiele osób go miało na forum, popytaj. Ja wybrałem tigera ze względu na wzrost - na sprincie wyglądałem jak na psie. U Ciebie pewnie Tygrysa by trzeba było obniżyć.Tygryskiem też można bardzo szybko polatać w winklach, jest pakowny i ma dużo akcesoriów z givi - Sprint niestety tylko topcase może mieć niefirmowy.Mnie ograniczają umiejętności, nie motocykl. Bandita 1250 na zakrętach wykorzystywałem do końca, tutaj przypodobnym złożeniu, dopiero muskam podnóżkami o asfalt... Edytowane 20 Stycznia 2015 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Załadujesz się spokojnie. Bollo ma rację, że boczne kufry chyba tylko od Triumpha, za to patent z ich "pływaniem" jest chyba dość rozsądny. Poza tym szybko i łatwo się je wpina i wypina. Mój plecaczek nie narzekał na wygodę na ST, natomiast twierdzi że na K1300S jest wygodniej. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja mogę Cię zaprosić, żebyś się do Tigera przymierzył, ale aktualnie stoi w serwisie, więc musiałbyś się wstrzymać z decyzją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelXJ Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam ponownie po krótkiej przerwie ;) Wracając do tematu wyboru motocykla, czy jest jakaś osoba z Wrocławia lub najbliższych okolic która ujeżdża Bandita 1250s? Już polecano mi ten motocykl, w teorii wszystko wiem ale chciałbym się do niego przymierzyć zanim postanowię jechać X kilometrów żeby obejżeć konkretny, niestety interesujące egzemplarze są minimum 150 km od Wrocławia. Miałem okazję się przejechać Sprintem kilka dni temu i niestety ale jest trochę za wysoki jak dla mnie i nie czuję się na nim pewnie z tego powodu. Poza tym egzemplarz, który oglądałem był: po dzwonie, bardzo podejrzany, z kiepskimi dokumentami, bez historii... Sprzedawca twierdził, że atrakcyjna cena jest spowodowana tym, że potrzebuje hajs na mieszkanie a okazało się że to zwykły krętacz. PzdrJa mogę Cię zaprosić, żebyś się do Tigera przymierzył, ale aktualnie stoi w serwisie, więc musiałbyś się wstrzymać z decyzją... Dzięki _bollo_ za propozycję ale niestety Tiger będzie stanowczo za wysoki dla mnie, 176 cm + opdeszwa to trochę mało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam ponownie po krótkiej przerwie ;) Wracając do tematu wyboru motocykla, czy jest jakaś osoba z Wrocławia lub najbliższych okolic która ujeżdża Bandita 1250s? Już polecano mi ten motocykl, w teorii wszystko wiem ale chciałbym się do niego przymierzyć zanim postanowię jechać X kilometrów żeby obejżeć konkretny, niestety interesujące egzemplarze są minimum 150 km od Wrocławia. Miałem okazję się przejechać Sprintem kilka dni temu i niestety ale jest trochę za wysoki jak dla mnie i nie czuję się na nim pewnie z tego powodu. Poza tym egzemplarz, który oglądałem był: po dzwonie, bardzo podejrzany, z kiepskimi dokumentami, bez historii... Sprzedawca twierdził, że atrakcyjna cena jest spowodowana tym, że potrzebuje hajs na mieszkanie a okazało się że to zwykły krętacz. Pzdr Ale nie był to przypadkiem ten ST1050? http://olx.pl/oferta/triumph-sprint-1050-st-CID5-ID8T6df.html#662b44097eBo w innym wątku kolega jakiś wybiera się go oglądać, więc w razie czego opisz mu co i jak. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelXJ Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ale nie był to przypadkiem ten ST1050? http://olx.pl/oferta/triumph-sprint-1050-st-CID5-ID8T6df.html#662b44097eBo w innym wątku kolega jakiś wybiera się go oglądać, więc w razie czego opisz mu co i jak. Pozdr.F. Podaj namiar do kolegi albo do wątku, to był dokładnie ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Sorki, miałem telekonfa, ale widzę że już się odnaleźliście :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi