Serdelektv Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Siema :/Mam problem otóż motor nie chce mi zapalić tylko strzela tak co 2 próbe odpalenia z nóżki, bo akumulator mam rozładowany i nie odpalam elektrycznie.Wcześniej miałem problem taki iż motor nie łapał gazu z manetki czyli nie ważne jak manetką ruszałem on nie reagował i przy jednej z przejażdzek musialem 10km jechać z prędkością 10km bo gdy wbilem jedynke to dalej tylko na małych obrotach sam jechal ;/ problem nie zostal rozwiazany (albo sam sie naprawil), bo dopiero dzisiaj sie za to wzielem i jak mowilem nie moge odpalic go. Szukalem w google i mowia roznie, niektorzy ze to swieca, a inni ze trzeba przestawic zaplon. Problem w tym ze nie moge odkrecic swiecy bo mam za mala i nie wiem jak sie przestawia zaplon :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Oddaj chłopie tego sprzęta w ręce kogoś kto ma pojęcie jak się za niego zabrać bo skoro nie potrafisz nawet wykręcić świecy to i tak sobie nie poradzisz z naprawą , a możesz uszkodzić jeszcze bardziej i tylko popadniesz w dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 pewnie zawory do regulacji albo wypalony zawór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi