cosinus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czy zna ktoś jakieś możliwości ubezpieczenia AC na krótko. Jest stojący (zamierzony do sprzedaży) kilkuletni sprawny motocykl u osoby fizycznej, jest na OC, mam prawo jazdy (kask i ciuchy też), potrafilibyśmy wynegocjować, że jak maszyna stoi, jak zrobię sobie za odpłatnością rundę w wakacje.Zrobiłem jazdę po sąsiednich ulicach i jest ok, jest to maszyna która bym pojeżdził Nie jeżdżę jak wariat, raczej jestem w wieku dojrzałym ale różne rzeczy mogą się stać, trudno odpowiadać finansowo za maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 OK. rok temu ubezpieczałem w ten sposób motocykl na jakiś wyjazd i wszystko było OK. Brałem AC w PZU na 2 tygodnie, nie pamiętam niestety kosztów, chyba coś koło 300 zł za wartość 15000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi