Patryk Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Mam do Was takie pytanie: chętnie wybrał bym się na zlot pod koniec sierpnia do mieroszowa koło Wałbrzycha. Jednak mam pytanie: jak patrzą na motorowerzystów na zlotach? jest jakaś dyskryminacja? wpuszczają w ogóle? czy są jakieś zloty na które motorowery nie mają wstępu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 U mnie w Ostródzie na zlocie u Papy było kilka motorowerów i nie widizałem zeby je w jakiś sposób inaczej traktowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Nie ma zadnego problemu, na zlotach jest super klimat, ze wszystkimi mozesz pogadac i nikt nie bedzie cie dyskryminowal dlatego ze jezdzisz motorowerem! W koncu wiekszosc motocyklistow zaczynala od jakiegos komara albo jawki wiec i ty Superb nie musisz sie niczym martwic tylko jedz na zlot swoim bzykiem ;) ;) ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 31 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 a jedzie ktoś z was 20-22 sierpnia do Mieroszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 No mozesz na luzie jechac, ja sie nigdy nie spotkalem zeby ktos takich gowniarzy jak ja i moi kumple po 15-17 lat nie wpuszczal albo mial ktos jakies problemy do nas na zlotach. Traktowanie zupelnie normalne jak u doroslych - w koncu motocyklista to motocyklista jesli kocha motory to niewazne czy ma 10 czy 60 lat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 A kto pozna ze to motorower ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 wpuszcza...no chyba ze niewpuszcza ;) hehe czad...zartowalem....no jak przyjedziesz w dresie...to moze byc ciekawie....sa ludzie co maja kilka sprzetow i ciesza sie kazda chwila spedzana na nim....ja czasem latam ogarem i jest czad, sa ludzie co na zlotach pojawiaja sie samochodem,lub pksem, czasem sa sytuacje,w ktorych niemozna przybyc motocyklem....wiec spoko jedz i bedzie czadpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 O ile nie jest to impreza zamknięta (np. tylko dla HD), tylko zlot ogólny, to każdy jednoślad i jego załoga są mile widziani. Sam byłem na jednym zlocie skuterem 50 ccm (chociaż zawsze na zloty jeżdżę motocyklem) i nie czułem się jako uczestnik drugiej kategorii. Tak więc jedź śmiało. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Byłem na jednym zlocie motorowerem. Nie spotkałem się z żadną nieprzyjemną sytuacją i byłem traktowany jak każdy inny uczestnik zlotu. Jedź i o nic się nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi