Aziraal Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam, mam pytanie na co mam szczególnie patrzeć przy kupnie pierwszego skutera ? chodzi mi o używany zdolny do jazdy w granicach 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Żeby odpalał ? Diabeł Piszczałka jest z Twojej miejscowości i chętnie pomoże (chyba ze to jaworzno w opolskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Sprawdź sprężanie, ile łańcuszka zostało, czy rama nie spawana to ważne! Czy nic nie puka, nie stuka, czy shimmów nie łapie przy wyższych prędkościach. Czy nie był malowany... Ile bieżnika zostało.. Czy licznik nie kręcony... Stary sprawdź wszystko żeby potem rozczarowania nie było :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi