Spidi460 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Witam wszystkich :rolleyes: Dziś chciałem wam zaprezentować nowy nabytek ;)A wiec jest to Honda bo Honda najlepsza :biggrin: CBR 600 F4 2000r. czyli na gaźniku.F4 jest zrobiona na streeta bo nie przepadam za plastikami chyba mi zostało po Hornecie...Moto ma założoną klatkę na silnik z gmolami oraz gmole na tylnej ośce, przewody hamulcowe w stalowym oplocie, clip one, wydech beowulf, lampę street i pewnie jeszcze coś o czym zapomnialem :wink:Teraz kilka fotek Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Spidi460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Na pierwszym zdjęciu tam w trawie to plastiki? :P A ta zębatka z tyłu to od czołgu? Na pewno ma lepszego kopa. Niech ci dobrze służy. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez zdzisiek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Hahah plecak :) A zębatki już są oryginalne :P bo na tamtych to jedynie w stuncie szło jeżdzić ale za to guma na każdym biegu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgadza się na każdym biegu i co dzień zmiana na nową, bo widać jak w oczach znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Coś za coś... Ale jak dla mnie jazda na seryjnych przełożeniach i tak jest najlepsza :) hehe po japońskich inżynierach się nie poprawia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zakładając owiewkę z Biedronki zrobiłeś Streeta? :rolleyes: Nie napracowałeś się.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ja jej nie zakładałem już tak kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kupiłeś używanego stunta? No, odważny jesteś :rolleyes: . Mimo wszystko życzę bezawaryjnej jazdy ! pozdrokiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 W sumie to został przygotowany w 100% do stuntu i praktycznie w nim nie jeździł ale to dłuższa historia... Moto przed zakupem zostało posprawdzane no i spisuje się znakomicie wieć nic nie wskazuje na to że był katowany itp Sam jestem zaskoczony że silnik tak wzorowo pracuje i mogłbym się zaożyć że w nie jedenej wycacanej F4 tak nie chodzi... Motor był kupiony w atrakcyjnej cenie i jeszcze zarobiłem na sprzedaży kilku rzeczy do stuntu :) Ogólnie postanowiłem go ucywilizować jak na razie jest jako taki street ale nie wiem czy w przyszłym sezonie go nie ubiorę :P chodź nie przepadam za plastikami czas pokaże :) A jeśli pojdę drogą w street to pewnie wskoczy jakaś lampa od MT03 i akcesoryjne liczniki itd wszystko z czasem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 MT03? To już lepiej zostaw tą co jest. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie oszukujmy się ale ta co jest to jest bo jest a to jak świeci to sie jedynie można domyśleć jedyne co ratuję tę lamę to wstawienie tam jakiejś soczewki. Krótko do jazdy w nocy się nie nadaje :P A lampa od Yamahy MT 03 jest w sam raz i już kiedyś widziałem coś takiego w F4. Zaraz ktoś powie pewnie że coś chce czarować ale nie zapominajmy o tym że gdy ze ściga się robi streeta to trzeba czarować reszta to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje :) Na świecię nie ma nic co podobało by się wszystkim zawsze zdania będą podzielone... Jeden napisza ooo nie ale to zje... a ktoś inny że jest fajnie i też by tak zrobił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Chyba że z tej nowej, to tak, inaczej szkoda kasy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 No z nowej :) a może i z innego moto sam nie wiem muszę się porozglądać... Mile widziane sugestie na pewno ułatwiły by sprawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mi chodziło o tą ale nie wiem w końcu czy weszła do produkcji czy to tylko jakiś koncept. http://image.motorcyclistonline.com/f/features/8863524+w799+h499+cr1+ar0/122_0310_teaser_01z%2Byamaha_mt03_prototype%2Bfull_right_side_view.jpg Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi460 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Też taką miałem na myśli ale z tą starsza też by było nawet nawet. Od MT09 tej najnowszej chyba by było najlepiej http://www.omnimoto.it/mwpImages/photogallery/2014/7375/photos1280/rizoma-per-yamaha-mt-09-2014_2.jpg Ale cena pewnie za taka lampę bedzie drastyczna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi