Skocz do zawartości

Moj pierwszy dalszy wyjazd na tym motorku

Artur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hmm 200 kilosków jeżeli zawsze jeździł po miescie to jest w sumie wypad :banghead: Ja swoja yamaha takiego wypadu nie miałem jeszcze ale moze jak ja zarejestruje 8) Ale jestem ciekawy jak gosciowi w moim wieku zabraknoć mocy w 600 :?: Moze koniki mechaniczne pouciekały na łąke :twisted: No normalnie teraz hayabusa a nastepny moto :?: Strach sie bać :!:

dr.big : Ale chodzi o to ze ja mam 17 lat jechalem bez prawojazdy i nie naokolo osiedla jak skutermani , tylko sam 200km od domu

koniaczek666: co ty nie powiesz nie mozna , ja jak mialem skuterek to robilem 150km u mnie po miescie

Greedo: Dresa dodaje do ignora zeby miec spokoj

trajka66: Co ja pisze w ogloszeniu to moja sprawa , moglem napisac ze sprzedaje bo lubie czekolade milke , przewaznie tak sie pisze ze zmiana pojemnosci , wiec napisalem , a co se kupie za rok czy hayabuse czy motrek z silnikiem od hielikoptera to moja sprawa i ty sie tym nie przejmuj

kilu : Dokladnie to sa dresy , MotoDresy

bols2: Co piszesz teksty w stylu motodresow ? Nie jezdzilem zawsze po miescie , Przewaznie jezdze po : Jaworznie , Katowicach , Chrzanowie , Sosnowcu , Myslowicach , Olkuszu , Krzesowicach

P.S a na motorku od maja nakrecilem juz okolo 6500km , nie wiem czy to malo czy duzo ale ja jezdze tyle i jestem zadowolony

dr.big : Ale chodzi o to ze ja mam 17 lat jechalem bez prawojazdy i nie naokolo osiedla jak skutermani ' date=' tylko sam 200km od domu [/quote']

Dzieciaki jada po 500- 600 km na zlot w jedna strone i wszystko na 50 ccm. I nikt sie tym nie chwali.

Nie smieje sie z Ciebie, bo mozesz robic sobie co chcesz, tylko oburza mnie fakt umieszczania takiego czegos w "Podrozach".

A dla Pana ktory nazywa mnie dresem, poprosze delikatne upomnienie za obrazanie forumowiczow.

bols2: Co piszesz teksty w stylu motodresow ? Nie jezdzilem zawsze po miescie , Przewaznie jezdze po : Jaworznie , Katowicach , Chrzanowie , Sosnowcu , Myslowicach , Olkuszu , Krzesowicach

Ej sorry jak chcesz zobaczyc posty w stylu motodrsów to wejdz na sój profil i ZNAJDZ WSZYSTKIE POSTY ARTUR ,ja sie nie chwale cały czas ze prawka nie mam jaki to ja nie jeste jak to mi nie brakuje mocy itp :D

bols2 ty chyba nie wiesz co piszesz , a czy ja sie chwale ze bez prawka jezdze ? Nigdy nie napisalem posta ze sie pochwalilem tym , tylko napisalem jaki mam motocykl i uzupelnilem profil ile mam lat i sami zaczeli sie czepiac , a pozatym gdzie ja sie cos chwale jaki to ja nie jestem ? Gdzie sie chwale ze mocy mi brakuje ? W ogloszeniu ? W ogloszeniu mi pisze ze chce wieksa pojemnosc , a moze chce czopera gdzie z pojemnoscia 1500cc jest mniej mocy niz w mojim . Gosciu ty czytasz moje posty i chyba widzisz tam to co chcesza a nie to co jest napisane .

Do dr.Big Mowiąc dres nie mialem ciebie wogole na mysli

Dobra dajcie sobie na wstrzymanie :mrgreen:

...i proszę nie wytykać kto jeździ z prawkiem, czy bez, bo 2/3 forum zaczynało bez prawka, a 1/4 dalej tak jeździ więc proszę się nie czepiać. To każdego osobista sprawa.

...a czasem człowiek zauważa, że w lutym mu się prawko skończyło (bo jakiś kutas terminowe wydawał)!

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

bols2 ty chyba nie wiesz co piszesz , a czy ja sie chwale ze bez prawka jezdze ? Nigdy nie napisalem posta ze sie pochwalilem tym , tylko napisalem jaki mam motocykl i uzupelnilem profil ile mam lat i sami zaczeli sie czepiac , a pozatym gdzie ja sie cos chwale jaki to ja nie jestem ? Gdzie sie chwale ze mocy mi brakuje ? W ogloszeniu ? W ogloszeniu mi pisze ze chce wieksa pojemnosc , a moze chce czopera gdzie z pojemnoscia 1500cc jest mniej mocy niz w mojim . Gosciu ty czytasz moje posty i chyba widzisz tam to co chcesza a nie to co jest napisane .  

Gosciu skomentuje to krutko duzo osób nie popiera cie na tym forum ....cos w tym musi byc :?

Gosciu skomentuje to krutko duzo osób nie popiera cie na tym forum ....cos w tym musi byc :?

ty tez nie masz rzeszy fanow :D

Wiem i licze sie z tym i jak dojdzie do takiej sytłacji ze nikt mnie tu nie bedzie chciał bede to odczuwał to sam odejde z tego forum ,miałem kiedys juz taka sytłacje poprosiłem moda ze jak faktycznie tak uwarza to niech mnie usunie i mnie nie usuna wtedy z róznych powodów odeszłem z forum prawie na rok nie zagladajac w nie w ogóle .

jak bym mial kase i czas to pewnie z moto bym nie zsiadal! ale nie mam i sprowadza sie do tego ze jestem gorszy bo mam mniejsze przebiegi czylki mniej kasy... srednio to fajne!

po tym jak doprowadzilem moj motocykl do stanu w ktorym da sie nim jezdzic codzinnie mojej dziewczynie mowilem dzisiaj przejechalem tyle poprostu bylem podekscytowany a ona do mnei jezdzisz dla wynikow czy dla przyjemnosci?? oczywiscie ze dla przyjemnosci... wiec olej kilometry!

niestety bardzo czesto musze liczyc kilometry bo tankuje na prawde nieduzo benzyny :( i to tyle

ma ktos jeszce ochote powiedziec mi ze takie przebiegi robi sie rowerem??

jezli tak to gratuluje