Jasse James Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Sorry nie zauważyłem.Drugim razem najpierw zobacze date ,a póżniej coś napisze :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 masz naprawde sporo sianka, wiec i duży wybór, poczytaj zastanów sie, i moze zajrzyj na tą strone: www.jan-mar.pl to jest strona komisu w Gostyniu WLKP oczywix, byłem tak jak sam szukałem motoru i maja serio spory wybór skuterów sprowadzanych, poza tym stan tego sprzetu co tam mają jest serio gites, rzadko masz sie do czego przyczepić, spróbuj, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny26 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Wiesz co miałem już kilka motorow a w tym dwa skuterki i radziłbym ci kupić jakąś Yamahe właśnie teraz mam skuterka robionego na podzespołach Yamahy CPI także Yamaszke bym radził _____________________________Znalazłem simsona sr50 i Yamahe DT rywalizacja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 skuterka robionego na podzespołach Yamahy CPI jak CPI jest robiony na podzespołach yamahy to ja umiem latac weź wpierw sprawdź informacje a nie piszesz bzdury i wprowadzasz innych w błąd. CPI to nie sa najlepsze skuterki biorąc pod uwage trwałosć części i jakość wykonania . Kiedyś nowy skuter z silnikiem CPI zatarł sie po 2 dniu po sprzedaży a właścicielem był 60 letni dziadek wiec napewno go nie katował. ze skuterków polecam TBG i Keeway to ta sama półka cenowa a napewno bedziecie bardziej zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Keeway Odradzam. Mój wujek to ma. Małe... kiepskie wykonanie. Po zimie nie chciał zapalić. Skuter ma 2 lata a przejechane około 100 km :buttrock: Wiem, że ja z wzrostem 176 jestem na to dużo za duży. W miare wygodnie jest dopiero gdy siąde na miejscu pasażera :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi