-OLO- Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Podjedźcie na stację ORLEN na Ul. Struga/Olsztyńska , też o 16:00 ma jechać kilka moto. Polecimy większą grupą . Aarrkk, czekajcie na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ...tyle odkładania na moto, odmawiania, poświęcenia a teraz kiedy moto stoi w garażu ja w sezonie k....a chodzę co sobotę po weselach, chrzcinach i ch...j wie gdzie jeszcze...pozdrawiam dwukółkowych!!! Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Fuj, a ja już drugi miesiąc w Szwecji kisnę :sad: to chociaż wy się dobrze zabawcie. A swoją drogą pamiętam Dni Energetyka z lat 90. Grubiej być nie mogło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Napiszcie wreszcie jak było wczoraj, jak parada i koncert?Bo zaczęliśmy tu trochę narzekać z zazdrości ;) Gniot - ja też myślałam, ze więcej w tym sezonie pojeżdżę i jakoś inaczej wychodzi, ale najważniejsze, ze moto jest! I jak chcesz to wsiadasz i po prostu jedziesz. To jest to! (nie każdą imprezę trzeba zaliczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) A było.z Radomia wyjazd ... no dużo nas było ... ze 20-30 moto (tylko nasza grupa), mnogo moto na trasie. - ponad 300 moto na paradzie- super zorganizowane miasteczko moto z obiadkiem (2 dania) i piwem dla uczestników- konkursy, zabawy itdoraz wszystko co poza miasteczkiem moto dostępne w 100% dla motocyklistów Jak dla mła było lux. PS. Filmiki z parady są już na ytubie, tylko patrzeć, zazdrościć i płakać że się nie było. Edytowane 5 Września 2016 przez -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Olo chyba przez te trzy filmiki nie można dorzucić zdjęć , bo limit załączników został wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Olo chyba przez te trzy filmiki nie można dorzucić zdjęć , bo limit załączników został wyczerpany.Jak usunąć ? Edit:Z zaufanego źródła, którego nie zdradzę, mam info że filmiki me to linki i nic nie ważą.Dzięki Pancur. Edytowane 13 Września 2016 przez -OLO- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Parada. Chętni? http://www.echodnia.eu/radomskie/kultura/zapowiedzi/a/radom-w-sobote-bedzie-zlot-motocyklistow-parada-jednosladow-przejedzie-przez-cale-miasto,10652682/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja oczywiście chętna! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W takim razie to i ja się wybiorę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 i rozentuzjazmowana!Szkoda tylko, ze to pożegnanie :(To może się uda jakoś rozpoznać w tłumie i zapoznać?chociaż na koniec sezonu? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jasne. Nic się nie martw, ja już Cię tam znajdę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martanka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 ja już Cię tam znajdę :biggrin:...hmm trochę się zaczęłam bać...taka pewność....w dodatku ten awatar.... :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Taaa. Jest się czego bać :wink: A to nie awatar tylko zdjęcie z dowodu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Chociaż na zakończenie sezonu wpadnę Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi