Misiek_Radom Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Toruń, Szczawnica.. kto za Tobą trafi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 W Szczawnicy ma padać - podobno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie będzie padać bo ja tam jadę :Dhttp://www.pogodynka.net/pogoda/polska/szczawnica Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) to może w niedzielę do Kazimierza ? Pasuje... Skąd ruszamy? Czas? Misiek_Radom - zamiast grila może też się przewietrzysz? Edytowane 4 Czerwca 2015 przez fizyk78 Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Za Kazimierz tym razem podziękuję w szczególności dlatego, że dręczy mnie mała, chwilowo nieusuwalna usterka i w tym sezonie kręcę się tylko po okolicy. Pewnie za tydzień odwiedzimy Iłżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mnie nie będzie ale ktoś prosił wiec ...Leclerc dzisiaj/piątek/ o 19. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak za tydzień do Iłży, to za dwa tygodnie zapraszam do Liwu :biggrin: Zapraszam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mnie nie będzie ale ktoś prosił wiec ...Leclerc dzisiaj/piątek/ o 19.Jaki kierunek? Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na Kowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jutro o 12 bybijamy się spod Leclerca w góry świetokrzyskie. Cel - miejscowość Ujazd. Kolega Dominik twierdzi, że będziemy z powrotem na 16 ale ja mu nie wierze. Nigdy jeszcze nie wróciliśmy na czas i nie ma co się łudzić, ze teraz będzie inaczej. Myśle, ze trzeba jeszcze doliczyć godzinę poślizgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie wróciliśmy na czas bo moto słabe miałeś. Myślę że teraz na tym litrze to przed czasem będziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kazimierz w niedzielę o 17 spod leclerca. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Tak pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 To czekam na propozycję. byle się całkiem nie ugotować. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A o ktorej powrot? Bedziecos plastikow nadaze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi