dud Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 poszukuje moto ale nie mam na celowniku konkretnego modelu... macie jakieś pomysły co do motocykla na początek ?? z pojemnością ok 500 cm lub mniej za ok 10 tyś ?? tylko nie gs 500 e bo już mi sie znudziło bo wszedzie o nim piszą itd. moto żeby było raczej sport lub turystyk ale nie naked jakos tak owiewki mi sie podobają dzięki pzdr dud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 juz znalazłem cagiva mito 125 fajna i nie droga i dobra na początek co o niej sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Jesli nie miałes nigdy wczesniej motocykla to bedzie to dobry wybór jak kazda inna 125ka tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam !!! Ja bym stawiał na jakiegoś czterosuwa. Bandit 400,CB 500,ER 5,lub Diversion 600,a jeżeli wolisz coś plastikowego, to może Kawa ZXR 400? :mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Zwróc uwage na Kawasaki GPZ500.Lepszy od CB500 bo ma owiewki jak lubisz i jest od niej tańszy.Lepszy od ER5 bo ma owiewki i o 10 koni więcej. Silniczek jak marzenie,chłodzony cieczą,sześc biegów 60kucyków.Moto typowe z dobrym silnikiem i przyzwoitymi osiągami.Diversion 600 bedzie cięzszy no i jest chłodzony powietrzem. Poza tym ma małą owiewkę. Nie pchaj sie tylko w mało typowe 2-suwowe 125 typu Cagiva,Aprilia, Derebi,itp "wynalazki" (sorki dla właścicieli tych rumaków :oops: )GPZ to już inna klasa.... Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 bo już nie za tak całkiem długo bede robił prawko i bedę się przesiadał z 50 ccm na coś większego 1. czy coś nie tak z tymi 2 suwami :? ?2. czy duża jest różnica między 500 ccm a 125 ccm w prowadzeniu itd. ?? (bo różnicę w cenie widzę :buttrock: ) bo nie chce sie zabić na samym początku... sorka za takie dziecinne pytania. ale to dla mnie w miarę ważne... pzdr i dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Jezdzisz chartem teraz ?? A jak długo ?? Hmm jak dla mnie fajnie jezdzilo sie scigiem 125, a nie wiem jak jest z takimi 500kami bo nie jezdziłem wiec trudno mi podpowiedziec. Sam juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 jeden pełny sezon + ten obecny też już nie wiem...... wiem że chce :buttrock: :crossy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Scigacz 125 to jak samochód rajdowy 900 :mrgreen: Żeby to chciało jechac musi byc mocno piłowane a to nie wpływa dobrze na trwałość.Mała 125-ka prowadzi sie zdecydowanie lżej niz "500" Z tym że wszystko jest mniejsze,lżejsze, cieńsze i mniej "dorosłe" Jeśli przesiadasz sie z jakiejs 50-ki a masz dostatecznie duzo oleju w głowie (tzn pod korek) :buttrock: to nie powinno byc kłopotu z maszyna klasy 500.Druga sprawa że kupisz moto 125 a po góra jednym sezonie bedziesz rozglądac sie za czyms wiekszym.Ja bym wolał 500 ale z umiarem kręcic prawą rączką :mrgreen: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siroskar Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Spraw sobi Hondę XBR500. Moto ma jeden cylinder z czterema zaworkami regulowanymi śrubką. Tanie w eksploatacji i niezawodne. Osiągi sa przyzwoite-44KM i jakiś max przy 180 km/h ale na pierwsze moto idelany. Poreczny, nieduży ale za to na światłach rzadko nie jesteś pierwszy. Jeżdżę już drugi sezon i poza olejem i szczękami hamulcowymi nic nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 debilem nie jestem :mrgreen: mam respekt do manetki gazu więc 500 ccm to dobry wybór bo jak bym chciał 125 gdzieś w trase w 2 osoby i jakis bagaż to tragedia..... poszukam jeszcze czegoś we włoskich moto dzięki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 jak bym chciał 125 gdzieś w trase w 2 osoby i jakis bagaż to tragedia.....Czy nie lepiej i taniej kupić jakąś 250-tkę (etz 250/251) albo Jawę 350? Na trasie sprawują się o wiele lepiej niz 125, więcej załadujesz, bez przeciążania silnika lecisz z V przelotową ok. 90 km/h :buttrock: . Po co się pakować w 125, która musi być kręcona o wiele bardziej niż etz? (sorry właściciele 125) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 poszukuje moto ale nie mam na celowniku konkretnego modelu... macie jakieś pomysły co do motocykla na początek ?? z pojemnością ok 500 cm lub mniej za ok 10 tyś ?? Czy nie lepiej i taniej kupić jakąś 250-tkę (etz 250/251) albo Jawę 350? Mając 10 tys; to chyba lepiej sobie darowac i 125 i "jakąś" etz. Za tą kwotę z pewnościa kupi niezły motocykl czterosuwowy o pojemności 400-500 cm. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 tylko Kawa GPZ 500S wchodzi w grę.Ale nie warto zawracać sobie głowy modelem sprzed 1994 roku, tylko od razu powyżej 1994 - najlepiej z dwiema tarczami z przodu..Polecam - spalanie - 4l/100 km, V.max 200 km/h, 60 KM. Bardzo wygodny i przyjazny, przy tym lekki i zwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Moje moto... ;) heh tak się składa że chcę sprzedać i też jestem z wrocka.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi