Dźwiedziu Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 (edited) Dodatkowe zdjęcia: https://plus.google.com/photos/117217145408350537280/albums/5587282504243532929Wszystko przez zamianę na cztery koła.Sprowadzona z USA. Od października 2010 w moich rękach.Poprzedni sezon nie jeżdżony, ale serwisowany przed zimą.Serwisowany u Zumy, potem w ASO Hondy. Faktury/rachunki do wglądu.Wyposażenie:-szyba przednia,-skórzany pas z małą sakiewką,-osłona chłodnicy,-gmole,-światła awaryjne i pozycyjne w kierunkowskazach,-oparcie pasażera,-kufer centralny i boczne (z zamkiem) firmy DRP,-linka do zamykania kufra i "łańcuch" firmy Abus,-dwa uchwyty i pokrowiec na nawigację do 5".Wady:-z gmoli odpada chrom, miejscami są zabezpieczone zwykłą, srebrną farbą (zdarzyło mu się leżeć na nich, nie ukrywam),-przełącznik świateł awaryjnych i pozycyjnych nadaje się do wymiany,-akumulator może być do wymiany,-lakier jest zdarty z tyłu przedniego błotnika (wina złego montażu klaksonu przy zakładaniu gmoli - poprawione).Dodatkowo:-oryginalne lusterka Hondy (zamontowane zamienniki mają lepsze pole widzenia),-oryginalną instrukcję obsługi i książkę Hondy o technikach jazdy,-książkę Haynesa o naprawach.Do tego wszystkiego mogę jeszcze sprzedać:-rękawice gore-tex Held Touring HT, rozmiar 12/XXXL,-spodnie jeansowe Mottowear Evo, rozmiar L,-kurtkę Buse Ancona z podpinką, 3XL,-dwie części Motocyklisty Doskonałego.A jeszcze gratis mogę dorzucić gumowe rękawice i "kapcie".Wszystkie kluczyki w komplecie dwóch sztuk - stacyjka, linka, łańcuch i jeden z bocznych kufrów (do drugiego niestety zgubiłem jeden).Motocykl do obejrzenia w Warszawie na Kabatach.Cena, jaka mnie interesuje to 20.500 zł, do negocjacji.Wystawiam fakturę VAT ze stawką zw. - nie handluję pojazdami. Edited April 28, 2014 by Dźwiedziu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dźwiedziu Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Nowa cena: 19.999 PLN. Również nie będzie sprzedaży na fakturę, tylko na umowę kupna - sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts