Miśkaa69 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tak jak w temacie :) Czy Derbi Senda SM 50 to dobry pomysł na pierwsze moto?? Mam 173 cm wzrostu i przy wadze 55-57 kg (wiem gruba jestem xd) będę się dobrze czuła jeżdżąc? Ogóle moto mi jest potrzebne do dojeżdżania do szkoły bo już dosyć mam jedzenia rowerem.. Najważniejsze jest to aby była mało awaryjna i żeby mało paliła ;d Napiszcie swoje opinie na ten temat. Z góry dziękuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Według mnie to dobre moto, jak bedziesz miala seryjny silnik gaznik itp to powinna 3 l na 100 brac, duzo czesci zamiennych jest a seryjne silniki sie nie psuja szukaj jakiejs sendy z silnikiem d50b0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Kubuś, jesteś mistrzem. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ale Miśka go przebija nickiem :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Kubuś, jesteś mistrzem.Dzięki mój uczniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Fajna zabawka, ale zakładam że kupujesz używaną. Jakie opony to ma klocki endurowe na asfalcie to 40% przyczepności normalnych, a to kwestia ważna. Moja córa za rok pierwsze prawko i pewnie zakupię jej dla bezpieczeństwa Kraz-a 255B ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi