KarolOrzesze Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czesc, mam uszkodzony błotnik w heritage softail tylny, nie chce go klepac i mam do kupienia taki błotnik z 96r, czy bedzie to to samo ? czy duzo sie różnic bedzie ? dajcie odpowiedz.mój uszkodzony jest z roku 2007, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to są 2 różne błotniki nie kombinuj, poszukaj od rocznika 00 i w górę szukaj od TWIN CAM a nie od EVO czyli tych starszych jak 99 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolOrzesze Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wygladaja identycznie, lampa tył i mocowanie migaczy również, jezeli jestes w 100% pewny ze to nie to samo to nie bd takiego kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 na pewno szerokość jest inna. Evo - koło 130, TC koło 150. Rama e TC też jest inna, więc kształtowniki trzymające błotnik, rozstaw śrub też mogą się sporo różnić. Sam błotnik jest inny w części "podsiedzeniowej" na 100%. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi