samson Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 to juz próbowałem i nic nie daje :buttrock: Ile obrotów wykręciłeś śrube mieszanki?Jaką masz świece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 to juz próbowałem i nic nie daje :buttrock: Ile obrotów wykręciłeś śrube mieszanki?Jaką masz świece?srube próbowalem na wszystkie sposoby i na postoju niby wszystko ok wkreca sie zajebiscie ale jak sie przejade chwile to spowrotem to samo swieca byla juz kilkakrotnie wymieniana teraz jest sagema ale jak mialem tamta z czasow jak jeszcze dobrze jezdzil to na niej to soe zaczelo szarpac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Podstawa - załóż taką świece jaka powinna być katalogowo, sprawdź np. w katalogu larssona (polecam denso). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Najprawdopodobniej twoim problemem sa starte rolki w wariatorze, trzeba zakupic nowe - koszt okolo 50 zlotych. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Najprawdopodobniej twoim problemem sa starte rolki w wariatorze' date=' trzeba zakupic nowe - koszt okolo 50 zlotych.[/quote'] Niestety jest to niemożliwe, Honda MBX to nie skuter i posiada normalną sekwencyjną skrzynie biegów i przeniesienie napędu za pomocą łańcucha :buttrock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Najprawdopodobniej twoim problemem sa starte rolki w wariatorze' date=' trzeba zakupic nowe - koszt okolo 50 zlotych.[/quote'] 8O A to u nas jest cos takiego :?: Mnie to zawsze kojarzylo sie z czyms od skutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 hahha sorrki! :lol: Z pierwszego posta wywnioskowalem ze Papa bosiada skuter MBK. Wielkie sorrki za zamieszanie, wiec nie wiem co jest przyczyna... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 podejrzewam ze to cos z gaznikiem ale niewiem co :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ostatnio zmienialem olej z mixol na castrol i potem spowrotem castrol na mixol bo myslalem ze przez ten olej tak szarpie i tu mam pytanie bo nie spuscilem calego oleju a malo jezdze i czy od tego ze oleje sie pomieszaly moze tak szarpac???PS. dzis wyczyscilem gaznik i jest duzo lepiej tez szarpie ale mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 zaraz czy mi sie wydaje czy lałeś mixol do silnika? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi