berts Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Macie jakies namiary na takie firmy????Prosba o linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 jest taki facet w inowroclawiu co robi siedzenia, robil niedawno do mojego motocykla, jesli chcesz to podam ci nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berts Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 oki podaj [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 A jak szukasz czegoś extra, to tu: http://www.corbin.com/saddles.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berts Opublikowano 31 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 intruz co z tym telefonem??????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 numer do goscia 607646107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 26 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2004 intruz przyłśij mi fote twojego siedzenia albo wrzuc jako zalacznik do posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 A nie chcialoby Ci/Wam sie wymodelowac bazy siedzonka podczas zimy z kartonu? Potem do wyboru: przenosimy model na blache lub za pomoca zywicy i maty szklanej zamieniamy szablon w produkt gotowy do podrzucenia tapicerowi. Oszczednosc finansowa jest rzedu x10, a jaka zabawa w grazu! Jesli okazecie minimum zainteresowania, przesle zdjecia tego, co zrobilem do Virago 535. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejas Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Jesli okazecie minimum zainteresowania, przesle zdjecia tego, co zrobilem do Virago 535. Pozdrowienia. Maslak ja jestem żywo zainteresowany, będe wdzięczny za info i foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Siwy wyslalem ci zdjecie siedzenia, ale z calym motocyklem. Bo osobno nie mam. Siedzenie jest obszyte skórą i do tego kompletu dostalem jeszcze pokrowce na siedzenia. Całość jest bardzo przyzwoicie i solidnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werson Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Jeśli profesjonalne siedzenia, to tylko: werson.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Z tym stwierdzeniem "jeśli profesjonalne siedzenia to tylko werson" to bym taki pewny nie był tym bardziej, że podobne siedzonko (jakościowo) wyprdukowałem w garażu, bez wiedzy na temat tapicerowania ....P.S. Jak chcesz się reklamować to rób to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werson Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 W porządku, jesteś uzdolniony. A tak na marginesie:- możesz zrobić siedzenie w jednej z 6 twardości, aby dopasować go do swej wagi?- możesz zastosować jedną z 10 faktur powierzchni skóry?- masz wybór z pośród 50 kolorów?- wyhaftujesz logo i obszyjesz brzegi ręcznym ściegiem ozdobnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Nie będę bawił się w dowody z Tobą. Chcesz się reklamować to się raklamuj, ale daj sobie luz na tym forum. Jak ktoś bedzie zadowoly z Twoich usług to napewno napisze o tym, a to najlepsza reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werson Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Oto opinia z forum:Pawel M-T Visitor Wiek: 35Dołączył: 07 Sty 2005Dni na forum: 69Posty: 13Skąd: Ostrów Wlkp. Wysłany: 04-03-2005, 19:14 Temat postu: Odebrałem kanape ... -------------------------------------------------------------------------------- Witam - jestem winien dokończenie historii mojej kanapy. Wykonywałem usługę w Firmie Werson - jestem bardzo zadowolony. Robiłem generalny remont dwupoziomowej kanapy z oparciem od Kawasaki z roku '83 - tzn. prostowanie stelaża, wymiana gąbki i co najważniejsz wymiana poszycia - ale uwaga z pikowaniem tak jak na oryginale. Efekt końcowy poprostu SUPER !!! ZDECYDOWANIE POLECAM _________________Z turystyczno-motocyklowym pozdrowieniem ! Powrót do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi