blade v2 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam, Zmagam się jeszcze z problemem nie wkrecania się w obroty, mam gaznik S&S super E, przy odpalaniu nie ma problemów pracuje ladnie, na postoju odkręcam minete i wchodzi prawidłowo w obroty, dopiero jak zaczne jechac i pod obciążeniem nie wchodzi mi w obroty tylko prycha kicha i jak powoli bede dodawał gazu to będzie nabieral obrotów, czego to może być wina, dysze mam odpowiednia, bo sprawdzałem u kumpla ma taka sama w S&S i silniku 1600, wiec paliwa jakby mu chyba wystarcza. Regulaowlem dawka w jedna i druga i nic, czy to może zapłon? (mam elektroniczny standard Evo) no i nadmienie ze walek rozrządu Andrews SEH 57. Gaznik tez czyscilem. a może to wina tej dodatkowej iglicy przyspieszacza (czy jak to tam się nazywa) ;)A może gdzies nieszczelność i lewe powietrze łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Może zacznij od najprostszych rzeczy. Świeca? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade v2 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 mialem zalozone nowe ngk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi