warn Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No to weekendem coś pomacam może wymacam. Jeszcze pytanie z tych niedorzecznych, polskiej serwisówki pewnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Nie. :D Nie ma. Edytowane 19 Marca 2014 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Przepatrzyłem wszystko wydaje się ok a napędza się tylko na pierwszych dwóch biegach tak do 120 i dławi, Na postoju normalnie się wkręca na obroty bez problemu. Czy to wina braku dolotów? Bo od tego miejsca gdzie przykręca się je do baku już ich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 A czytałeś post nr 6? Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Tak, ale rozwiązania problemu w nim nie ma lecz przyczyna. Teraz problem trochę się zmienił bo napędza się tylko do około 100-120 i go dławi, wiec trzeba by założyć doloty albo filtr przez który powietrze łatwiej przepływa? Czy może jakiś inny patent? Edytowane 25 Marca 2014 przez warn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi