Piter_Maj Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Sprzedam Suzuki VZ800 Marauder z roku 2000. Moto w bardzo dobrym stanie. Europejczyk nie żaden Angol ;)Moto mam 2 lata , chromy w pięknym stanie, dla sezony temu wymieniony napęd na wzmazniany (wymiana w Suzuki w Warszawie) , w zeszłym sezonie wymienione obie opony i sprzęgło teraz wymieniłem olej i filtry Posiada dodatkowo :Bi-xenonGmoleSzybę GIVIPiórnikLightbarUchwyt GPSZegarekSisbarSakwyPas na zbiornik z kieszenią SUZUKIPodświetlenie silnika LED odpalane z pilota Więcej informacji :513 744 870bądź [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 A może by tak jeszcze jakaś cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_Maj Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Sprzedam Suzuki VZ800 Marauder z roku 2000. Moto w bardzo dobrym stanie. Europejczyk nie żaden Angol ;)Moto mam 2 lata , chromy w pięknym stanie, dla sezony temu wymieniony napęd na wzmazniany (wymiana w Suzuki w Warszawie) , w zeszłym sezonie wymienione obie opony i sprzęgło teraz wymieniłem olej i filtry Posiada dodatkowo :Bi-xenonGmoleSzybę GIVIPiórnikLightbarUchwyt GPSZegarekSisbarSakwyPas na zbiornik z kieszenią SUZUKIPodświetlenie silnika LED odpalane z pilota Więcej informacji :513 744 870bądź [email protected] PierwszeMarauder.jpg11900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi