malkohlm Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam, czy ktoś zdawał egzamin praktyczny na kat. A lub A2 w Rzeszowie? Jeśli tak to jakie wrażenia? Podejście egzaminatorów do zdających i jak wam szło? Ja mam egz. na A2 za miesiąc i nie wiem na co być gotowym. Zdawałem tam na B i szczerze się zawiodłem, 3 razy trafiłem na takiego jednego goscia, który mnie poprostu wpóścił do auta i za chwilkę z ryjem negatywny. za czwartym razem gdy się okazało że znów ten sam, poszedłem lekko mówiąc "zdenerwowany" poprosić o zmianę egzaminatora, bo to już było żenujące, niestety przełożyłem egz na inny termin i otrzymałem innego gościa, nie było z nim problemów. Proszę o podzielenie się doświadczeniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes1 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, czy ktoś zdawał egzamin praktyczny na kat. A lub A2 w Rzeszowie? Jeśli tak to jakie wrażenia? Podejście egzaminatorów do zdających i jak wam szło? Ja mam egz. na A2 za miesiąc i nie wiem na co być gotowym. Zdawałem tam na B i szczerze się zawiodłem, 3 razy trafiłem na takiego jednego goscia, który mnie poprostu wpóścił do auta i za chwilkę z ryjem negatywny. za czwartym razem gdy się okazało że znów ten sam, poszedłem lekko mówiąc "zdenerwowany" poprosić o zmianę egzaminatora, bo to już było żenujące, niestety przełożyłem egz na inny termin i otrzymałem innego gościa, nie było z nim problemów. Proszę o podzielenie się doświadczeniem :) Jak to dopiero wpuścił do auta? Za co oblał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Bo na egzaminie nie można otwierać okna to włączyłem klime/nawiew jak łuk robiłem i jak przyszedł to podziękował bo zakłucało pracy kamer i mikrofonów czy coś.. a grzało niemiłosiernie. Edytowane 31 Marca 2014 przez malkohlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXTRASZKOLENIA Poznań Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z tym otwieraniem okien sobie jaja robisz ? Jeżeli system nagrywania się popsuł to WORD podstawia nowe sprawne auto. Jest rozporządzenie w ktorym jest jasno napisane kiedy egzaminator wpisuje wynik negatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi