Rafi13 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam potrzebuje wszystkich wymiarów silnik Hondy NSR. Chodzi mi głównie o wysokość z przodu (od samego dołu do głowicy), wysokość z tył, długość i szerokość. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Taka przekładka przekroczy wartość tego MBXa. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi13 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wiem że przekroczy ale robię go dla siebie i nie mam zamiaru go sprzedawać tylko nie wiem czy spasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi13 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Może ktoś podać wymiary jakiekolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A po co komu takie wymiary? Dzwoń do kogoś, kto sprzedaje taki silnik i niech pomierzy. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi