Martyna Wiatrzyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam, czy ktoś wie, gdzie można zakupić naklejki na motocykl najbardziej zbliżone do oryginału?? Zamówiłam na grafnet.eu naklejkę na ogon, ale jest ona dużo mniejsza od oryginału ;/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 szukaj po "szparunki" Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Na motobajzlu we Wrocku było tego dużo. Ruch za...ty. Gość sprzedawał z przyczepy i dobrze mu to szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 To pewnie właśnie Grafnet. Jesteś pewien, że dobrze podałeś dane motocykla? Do Kawasaki dostałem od nich naklejki identyczne jak oryginalne, ale do Hondy ledwie się dopatrzyłem, że wersja na stronie nieco się różni od mojej (US?). Wysłałem zdjęcia i odpowiedzieli, że dorobią, ale zmieniła mi się koncepcja i nie ciągnąłem tematu. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Nie przesadzajmy, naklejki są podobne, ale nie potrzeba specjalisty aby odróżnić je od oryginałów. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Pewnie zależy od modelu i jak wiernie byli w stanie przy pomocy swojej technologii zbliżyć się do oryginału. Przy moim Kawasaki byli tak blisko, że autoryzowany serwis nie zauważył. Dla mnie wystarczająco ;) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi