robert72 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mam pytanie Kto się podejmie oceny, wyceny i ewentualnego uruchomienia Hondy CX 500.Honda stoi u mnie z 10 lat i od tego czasu na pewno nie jeździła.Ale myślę, żeby ją najpierw uruchomić a później wyremontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jeśli stała w suchym miejscu to zmieniłbym olej, wsadził nowe świece, wyczyścił gaźniki i próbował odpalić. A potem wymiana pozostałych płynów, kontrola łożysk, hamulców i ewentualne kwestie estetyczne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Mam pytanie Kto się podejmie oceny, wyceny i ewentualnego uruchomienia Hondy CX 500.Honda stoi u mnie z 10 lat i od tego czasu na pewno nie jeździła.Ale myślę, żeby ją najpierw uruchomić a później wyremontować A nie myślisz może nad jej sprzedażą? Kumpel szuka czegoś w tym stylu właśnie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no właśnie nie myślę.Jakiś czas temu widziełem na allegro taką samą i żałuję, że nie kupiłem miałbym toto i dużo części :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi