Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Lutego 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Hej, może jest tu ktoś mądrzejszy ode mnie, albowiem mi się pomysły skończyły. Pacjent - Aprilia Shiver rok bodajże 2009, po rozpięciu całej elektryki celem pewnego zabiegu i ponownym montażu wyświetliła mnóstwo błędów, które udało się skasować z pozycji dashboarda. Niestety, pozostał komunikat Service wraz z piękną czerwoną lampką. Mam 3 komputery diagnostyczne, każdy obsługuje Magneti Marelli, no ale oczywiście tejże Aprilii na złość nie. Czy ktoś instalował jakiś alternatywny program do kasowania błędów w Aprilli, czy ew. można błąd skasować na licznikach? Oczywiście bardzo chętnie podjechałbym tym motocyklem do serwisu autoryzowanego, gdyby takowy był, a już w ogóle, jakby posiadał komputer odpowiedni... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To ma can ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Szto ma? Zwykłą trzypinową wtyczkę jak w Facie lub Alfie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mniemam, ze odpiecie akumulatora na pare minut celem wyczyszczenia pamieci RAM trenowali? Czasami najprostsze rozwiazania sa najtrudniejsze wiec tylko sie upewniam... Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi