kordek590 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witamposiadam przy swoim bandicie taki tłumik i nie wiem czy to jest od tego modelu i wgl jaka marka.Możecie coś pomóc w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Wygląda na samoróbkę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek590 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ale jakaś plakietka na nim była bo jeszcze nity zostały wątpie że ktoś by go zrobił widać po wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie twierdzę że ktoś go zrobił od podstaw, może po prostu okleił folią carbonową. Sam kupiłem taki tłumik kiedyś, ale ładny dźwięk daje więc zostawiłem. Jak Ci przeszkadza brak naklejki to są na allegro akrapa ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek590 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 nie przeszladza mi ze brak plakietki dzwiek jest spoko tylko moto tyle mocy stracił bo reszta seryjne wszystko poprostu chce go sprzedać i kupić seryjny a tego nie wiem na ile wycenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafGre Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kolego ja mam podobny i rzekomo jest od R1. Ale zaznaczam że jest podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pini0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wygląda jak standardowy tylko czymś oklejony, no i zaczep ma jakiś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi