wysepka Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 juz mam chyba co mu jest , za dużo paliwa dostaje chyba ;d niedługo sprawdze ! :D pytanko mam , wiecie jakie może świece będą dobre do tej yamaszki bo te co siedzą nie wiem czy są odpowiednie i kupić takie same czy jakieś inne ;d nigdzie nie moge znaleźć jakie mają być ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 W sklepie motocyklowym będą wiedzieli jakie powinny być do Twojego modelu Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysepka Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 RefPytanie sama nie odpala , dopiero jak wleje się po strzykawce benzyny w gaźniki to odpali pracuje na dwóch cylindrach ładnie się wkręca po chwili jeden cylinder gaśnie i jak włączę ssanie to znów na dwóch cylindrach pracuje ! Pytanie bo moto strasznie kopci na biało , i olej w skrzyni jest biały ma to jakiś związek z tym ze jak wcześniej pisałem to na luzie normalnie ładnie się wkręca a jadąc nie ma juz mocy . Słaba kompresja czy ma to coś związek z tym ze kopci i chyba płyn się dostaje do skrzyni ( wkoncu chyba temu jest biały ) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysepka Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 chodziło mi o to że jak motocykl dobrze się kręci tylko na luzie a podczas jady prawie mocy nie ma to czy to wina słabej kompresji czy tego że (chyba) uszkodzony jest uszczelniacz bierze olej kopci do oleju dostaje się też płyn chłodniczy bo olej jest biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jeśli chcesz nią jeździć to oddaj ją do mechanika do gruntownego remontu Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a ubywa w ogóle płynu chłodniczego ?? pomiar kompresji to 15 min , jak nie masz miernika zaprowadź ją do warsztatu postaw na stół lubelską wiśniową i ci zmierzą -ważne żeby pomiar robić na zimnym silniku i otwartej przepustnicy i drożnym filtrze powietrza i wydechu....... po pierwsze ludzie -przestańcie szukać dziury w całym i że 2T zimna dymi moja crm zimna dymiła tak pozatym nic się nie działo jak się nagrzała chodziła normalnie i przestawała dymić , dym był bardziej szary niż niebieski ale wody nie ubywało nawet mililitra...... jak chcecie żeby nie dymił kupcie sobie 4T albo skuter elektryczny.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysepka Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie widziałeś chyba jak ta dymi :D pozatym pracująć z 10-15min tylko troche przestała dymić ale nadal mocniej niż u Ciebie :D wgl jak ją na zimnym odpaliłem po tym jak stała całą zimę to w garażu siwucha ze nic prawie widać nie było :Dmam jeszcze am6 więc wiem że na zimnym powinnien dymic ale nie az do takiego stopnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi