Mitra Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam.Pytanie czy ktoś się bawił w wymianę OEMa i ma jakieś doświadczenie?Marka wałka,model,efekty?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bawił się... w wałek Andrewsa F.Ale nie mierzył efektów. Więc wiedza czysto subiektywna. Ale:W związku z wywaleniem mego tematu parę dni temu- OGRANICZAM przekazywanie wiedzy o HD.To trochę nie fair- ze strony moderatora- usuwanie jednego jedynego mojego zapytania - gdzie tyle "wiedzy" i czasu wrąbałem w to forum. :biggrin:ch**nia pochyła Panowie MODERATORZY... więc jakby co- zapraszam na priva... [email protected] Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Daj znać na priv, pogadam z kumplem który dłubał Shovla, teraz robi Panheada - jak się zgodzi to dam Ci jego numer telefonu. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bawił się... w wałek Andrewsa F.Ale nie mierzył efektów. Więc wiedza czysto subiektywna. Ale:W związku z wywaleniem mego tematu parę dni temu- OGRANICZAM przekazywanie wiedzy o HD.To trochę nie fair- ze strony moderatora- usuwanie jednego jedynego mojego zapytania - gdzie tyle "wiedzy" i czasu wrąbałem w to forum. :biggrin:ch**nia pochyła Panowie MODERATORZY... więc jakby co- zapraszam na priva... [email protected]Fisu, megalomania może się okazać szkodliwa dla twojego rozwoju :dry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitra Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Bawił się... w wałek Andrewsa F.Ale nie mierzył efektów. Więc wiedza czysto subiektywna. No to szkoda,bo ta F-ka jest bardzo chwalona na zachodnich stronach choć mało popularna.Andrews chyba zaprzestał jej produkcji,ale jest do zdobycia.OEMowy wałek ma rózne czasy na ssących ,może ktoś podpowie dlaczego inżynierowie zrobili taki numer?Przedni: -06/46,20/44 (220,244)Tylny: 14/38,20/44 (232,244)To czasy najpopularniejszego OEMowego wałka H.Był jeszcze chyba V,ponoć o podobnej charakterystyce.Pozdrawiam. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Mitra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi