brylu Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zrobiłem tak jak mówiłeś i odpalił moim zdanie to wina tej membrany ponieważ 4 listki odstają zamówiłem już nową mam nadzieję że będzie git dziękuję za pomoc.temat można zakończyć jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Za 3 dni zapytasz "co to może być, wymieniłem listki, nie pali". Nie szanujesz czasu innych, wiesz lepiej, to po co zadawałeś pytanie na forum? Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylu Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Szanuje zdanie innych.odpala od kopa jednak gaźnik trzeba wyregulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi