triumph 955i Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam wszystkich , jestem nowym forumowiczem i mam nastepujące pytanie ponieważ kupiłem okazyjnie motor triumph sprint 955i z 99roku i silnik był w nim częsciowo rozebrany ponieważ poprzedni właściciel podejrzewał wydmuchana uszczelkę pod głowicą .I teraz nie wiem jak ma być ustawiony rozrząd a konkretnie gdzie jest znak na wale , sa tam trzy znaki ale który ma być i gdzie ?? Prosze o odpowiedz i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 "T" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triumph 955i Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ??? T- top a po naszemu Górny Martwy Punkt Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triumph 955i Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 górny punkt to rozumiem ale który tłok ??? pierwszy od strony rozrzadu tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A który gar opisany jest jako pierwszy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 górny punkt to rozumiem ale który tłok ??? pierwszy od strony rozrzadu tak ?? Jak usiądziesz na moto to pierwszy jest po Twojej lewej stronie Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triumph 955i Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak usiądziesz na moto to pierwszy jest po Twojej lewej stronie no to ja inaczej myslalem bo w nim jest rozrząd z prawej strony jak siedze na moto :) A który gar opisany jest jako pierwszy ;>rozumiem .. a luz zaworów jaki ma być bo też pomieszane wszystko było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Panie,takie rzeczy to tylko w serwisówce :icon_razz: :biggrin: Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triumph 955i Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Panie,takie rzeczy to tylko w serwisówce :icon_razz: :biggrin:szukałem serwisówki do niego i nie mogę nigdzie znaleśc , no chyba że zle szukam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 szukałem serwisówki do niego i nie mogę nigdzie znaleśc , no chyba że zle szukam :) wypada na początek zapytać u dealera Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi