Filu Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Witajcie :P Jestem szczęśliwy jak nie wiem, wczoraj właśnie kupiłem wreszcie po wielu staraniach piękne nowiutkie wymarzone buty. Nie musze jeździć już w tych zakatowanych tech8.Ciesze się, że nie posłuchałęm rad niektórych, żeby kupić na motobazarze itp itd.Żadne formy ani inne tego typu buty nie rónają się z tymi.Alpiny są 100 razy bardziej wygodne.A i jeszcze udało mi się jednak kupić je z podeszwą endurową.Załączam fotki (Co ta cyfrówka robi z człowieka :mrgreen: ) P.S. Jak to jest z tymi podeszwami, podobno w alpinestarsach np tech 8 nie mozna mieć takiej podeszwy. Tylko w tech 4 bo są przeznaczone tylko do enduro. A przy okazji mam nadzieje, ze jak są przeznaczone tylko do enduro to mozę nie będą tak przemakać :mrgreen: Pozdro, Szczęśliwy Filu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Gratuluje udanego zakupu, a tak w nawiasie ile za nie dałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 aj tam mała róznica miedzy nowymi a starymi :P :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 Gratulajce. Mi najbardziej podoba sie podeszwa. Zazwyczaj jest taka płaska i slizga sie jak np chcesz motocykl podepchać gdzieś na błocie albo pod trawiaste wzniesienie.Na tej powinno być super. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOMINIK Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 FAJNE BUTKI MASH TERA TO JUZ BEDZIESZ MIAL SUCHE NOGI PRAWIE ZAWSZE :P EJ FILU WSPOMINALES COS W POSCIE ZE WPADL BYS DO PIATKOWISKA CZY TO PRAWDA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okropnymarcin Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 :-) super fajniste buty!! żeczywista!! ja mam sidi, ale Twoje bardzo fachowe są :P no i ta podeszwa!! :P papucie muszą być mocne i wygodne ;-) pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 No buciki nieczego sobie i pewnie kosztowac tez troche kosztuja. Ale w sumie za najlepsza jakosc i wygode trzeba placic ... Niech Ci dlugo sluza, a z wygladu tez bardzo fajne. Ja sobie dzisiaj kupilem buciki na moto ale takie wojskowe i tez jestem z nich zadowolony bo jazda w adidasach raz ze niebezpieczna dwa ze glupio sie wyglada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 mam rozumiec ze zamieniles tech 8 na tech 4?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 mam rozumiec ze zamieniles tech 8 na tech 4?! Dokładnie :mrgreen: Ale spójż w jakim stanie były te tech8 :P POzatym były porzyczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi