coachu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witajcie, Sprzedałem niedawno Thundercata i chcę sobie kupić nakeda 600 lub coś mocniejszego.Przyznam, że mam już misz masz w głowie.Chodziły mi po głowie GSR 600, Shiver i Z750 ale do końca nie jestem przekonany.Budżet to 16tyś.Przyznam, że chciałbym żeby moto było jak najnowsze, jeśli się uda to miało ABS i było do niego na rynku sporo dodatków akcesoryjnych. Czy ktoś z Was stał przed takim wyborem i mógłby coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że masz już doświadczenie w jeździe, więc nie baw się w 600-ki tylko celuj w coś, co da Ci kupę zabawy i przyjemność z jazdy.Moim faworytem byłaby XJR 1300. Następny w kolejności jest BANDIT 1200, ew. INAZUMA 1200.Piękne maszyny z prostymi silnikami i całą masą akcesoriów. No i nie słuchaj historii o spalaniu tych maszyn.Kupując taki sprzęt odkryjesz na nowo przyjemność z jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 zacznij od przedstawienia podstawowych informacji, bo zasada "śmieci nawejściu - śmieci na wyjściu" działa we wszystkich dziedzinach życia. czyli: co Ci odpowiadało, a co nie w poprzednim motocyklu, do czego go użytkujesz/ zamierzasz użytkować, itp.jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek5723 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Polecam Bandita 1200. Z tych 3 co podałeś to wybrałbym Shiver 750. Cytuj Sklep motocyklowy Kluczbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi