irus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zaległa relacja z pięknej Rumunii: http://dziennikiplecaczka.strefa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fajna relacja ,w Rumunii byłem w zaszłym roku ,mile wspominam i polecam tym, co nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Sie ma.Fajna wyprawa i nieżle opisana.Sam mam chęć się wybrać w tamte strony ale nie wiem czy moja 30-to letnia kawa440 to wytrzyma.A propos,dzelny ten twój plecaczek bo moja kobita za Chiny nie chce wsiąść na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irus Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Moja Kawa ma 24 lata. Przdglad dokladny przed wyjazdem zrobic i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja w Chorwacji byłem na 30 letnim virago i dało radę . A co do Rumunii, ehh piękne wspomnienia... widzę że ja mimo mgły, nie miałem najgorszej pogody. Kurde zakochałem się w tym kraju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Miła lektura.Tym bardziej że motocykl podobny.Obijam sie z plecaczkiem i ciągnie w tamta stronę.Wagowo podobnie ;).Żonka poczytała i może się skusi bo dla niej tam dalej jaskiniowcy mieszkają i np kapeć czy inny problem może być nie do rozwiąznia. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Fajna lektura, ale co czytam relacje z innych wypraw, to tam cały cas albo leje albo wszystko we mgle (jeszcze nie byłem - i jak tu termin dopasować :blink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To są wysokie góry, także raczej pod pogodę się nie ustawisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jadę w przyszłym roku(2014) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo_46 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja w tym roku byłem w połowie września. Podobno najmniej deszczowy miesiąc w Rumuni. Oprócz pierwszego dnia potwierdziło się to. Na transalpinie piękna słoneczna pogoda ale dość chłodno. Na transfogarskiej na samej górze przejściowe mgły i poniżej 0. A nad morzem czarnym piękna pogoda i ciepła woda. Znajomy był w czerwcu i transfogarska była nie przejezdna ze względu na leżący śnieg. W tym roku podobno pod koniec września już padał śnieg w górach. Więc wychodzi na to, że najlepszy termin to okres pomiędzy lipcem a wrześniem chociaż do końca pogody nigdy nie przewidzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Koledzy latają 4x4 pod namiot zawsze na początku września i od kilku lat trafiali na dobrą pogodę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bardzo specyficzny kraj, ale chętnie bym tam wrócił kiedyś.Dzięki za ciekawą relację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi