szkudnik4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kupię cewkę do yamahy tdr 125 1998r. najlepiej nowa i tania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kupię cewkę do yamahy tdr 125 1998r. najlepiej nowa i tania :) a po co Ci dwie cewki do silnika jednocylindrowego? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudnik4 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) bo podejrzewam że się zepsuła bo nie chce odpalać jak jest bardzo zimno i nie wiem co to może być dlatego wymyslam ale podobnież japońce tak mają Edytowane 16 Grudnia 2013 przez szkudnik4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 bo podejrzewam że się zepsuła bo nie chce odpalać jak jest bardzo zimno i nie wiem co to może być dlatego wymyslam ale podobnież japońce tak mają W Japonii jest podobny klimat jak u nas i oni nie mają problemu z uruchomieniem zimnego silnika.Może sprawdź czy masz iskrę ?A może masz gaźnik przytkany na ssaniu ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudnik4 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) właśnie nie. Obawiam się że to może być za zimno bo stoi w blaszanym garażu a czytałem też na innych forach że należy wstawić do ciepłego garażu nagżać trochę cylinder i musi odpalić i tylko taki problem ma yamaha Edytowane 17 Grudnia 2013 przez szkudnik4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Z mojego doświadczenia( i głupoty - dużo kosztuje) wiem, że cewka WN jest chyba ostatnia w kolejce, jeśli nie ma iskry, także problemu szukaj gdzie indziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudnik4 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 jest iskra ale właśnie dostałem już nową świcę(myślę że świeca) a dzwoniłem do serwisu yamaha to powiedzieli mi że instalacja zawigolcona albo masa to podejżewam że zawilgocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi