konrad1f Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 heh-jak Adam wie tez miałem kopnięte ładowanieniedawno wyczyściłem styki i wymieniłem kostki łączące altek z regulatorem i jest juz ok. :P do GSX750E/EF/ES mam oryginalną instrukcję (niestety tylko obsługi, nie serwisówkę :P )mam natomiast serwisówkę do podobnego GSX550E/EF/ES Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 hm ale ty masz z silnikiem 2 zaworowym ?? jesli masz do tego nowszego z 4 zaworam na cylinder to dalo by rade na maila podeslac ?? i jak to koszt tych elementow odpowiedzialonych za ladowanie ?? dzieki pzodro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 heh-jak Adam wie tez miałem kopnięte ładowanieniedawno wyczyściłem styki i wymieniłem kostki łączące altek z regulatorem i jest juz ok. :P No twoje moto przyszlo chyba bezposrednio z Niemiec, wiec ktos o nie dbal i wymienial czesci kiedy sie psuly - dlatego lekko ci to przeszlo, z egzemplarzem `polskim` moze byc gorzej.Dlatego mowie, kupno max 4000 i trzymac 2000 minimum w zapasie - jezeli nie chca sprzedac za tyle to po prostu trzeba kupic cos innego.Albo kupowac z Ebay.de. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 a to nie ten sam silnik ??? jak w gsxr pozdro Oczywiscie ze nie - chociaz sa bardzo podobne wewnetrznie.Ten GSX (83 - 87 ) ma silnik chlodzony powietrzem a nie olejem jak pozniejsze ( 88 - teraz ).Jego silnik to ostatnia wersja silnika serii GS, te nowsze oparte sa na silniku GSXR. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 hm dziek iza wszelkie info zobaczymy zo das sie utargowac ok dzieki ale mi sie wydaje ze to olejak cholera musial bym zdjac oslony i kuknac bo kazdy pisze co innego a moze tam ktos zmienial silnik dobra w kazdym razie dzieki za info pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 mój silnik jest juz 16zaworowy (GSX)silnik tego moto co chcesz kupić też jest 16zaworowy, od mojego objętościowo (tak jak wyżej już napisałem) jest mniejszy i jest wyposażony w chłodnicę oleju ale nie jest to taki silnik jak w gsxr Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi