Kana2409 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mam pytanie w gaźniku 2t wkomorze pływakowej sa dwie dysze jedna od plaiwa a druga właśnie nie wiem do czego służyć. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Obie dysze są od paliwa.- ta mniejsza od wolnych obrotów, które ustawiasz śrubką,- większa od " kręcenia manetką, gazowania, pałowania, czy jak tam zwał " :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kana2409 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A jak trzeba ustawić tą dysze od wolnych obrotów bo u mnie jest wkręcona na maxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A jak trzeba ustawić tą dysze od wolnych obrotów bo u mnie jest wkręcona na maxa? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ga%C5%BAnik poczytaj, naucz się a potem dopiero kręć śubkami Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 dysz się nie ustawia i musza być one wkręcone do końca gaźnik reguluje się śrubami a masz dwie ta przy przepustnicy od wolnych obrotów ta przy gardzielach dolotowych od składu mieszanki paliwo-powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi