VoyraZ Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Witam,mam pytanie co zrobić lub co wymienić,bo z tego co się orientuej w crossach powinna być duża moc od samego początku,a u mnie jest chwila zamuły i dopiero później ogień,Nie raz na podjazdach to utrudnia życie sporo,macie może pomysł co zrobić?Wyregulować gaźnik może nową linke od gazu kupic?Motor ogólnie moc ma dużą,tylko że na samym początku mu jej brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemal XR Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 To wszystko zleży w jakim stopniu tej mocy brakuje, może masz tylko takie odczucie a z moto jest wszystko git. Z tego co widzę to masz honde cr 125, wsiądź na inną np kolegi dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Masz wyżyłowanego dwusuwa i pewnie z akcesoryjnym wydechem. Będzie mułowaty na niskich obrotach, bo taki jego urok. Po za tym trudno mi zrozumieć na co liczyłeś z pomysłem zmiany linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 zmienić motocykl :D crossowa seta tak ma że dół ma bardzo słaby i moc jest od pewnego momentu...... no utrudnia życie dlatego nie kupuje się crossa do enduro... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyraZ Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A co myślicie na temat yz 250 2t ? Nada się na enduraszenie czy tez nie bardzo?Byłbym skłonny kupić exc 300,bo super i ogolnie ale tyle kaski szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Naucz się co to termin enduro, hard enduro i cross, bo to raczej problem w Twoim rozumowaniu a nie motocyklu. Będziesz wiedział czego mniej więcej chcesz to coś się doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyraZ Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Dobra juz rozkminiłem,wybaczcie ale ja taki świeżak jestem,poczytałem i ogarniam,pytałem o te yz bo widziałem że latają nią też jako enduro ale mniejsza.Chce kupić na wakacje EXC 200/250/300 co myslicie o tym motorku typowo enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi