Croowab Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To faktycznie mozna sie zdenerwowac wydajac kupe kasy i spedzac kupe czasu w serwisie.Ja nie narzekam. Pozycja mi odpowiada a silnik rekompensuje male niedociagniecia.Na co zamieniles??? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguan007 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Na co zamieniles???Na chwile obecna na nic. Wkrecilem sie bardziej w sport i moto przestalo mi sie wydawac atrakcyjne. To dziwnie zabrzmi, ale zwyczajnie szkoda mi na to czasu. A jesli bede chcial wrocic do moto to bedzie to cos japonskiego, prawdopodobnie R1. Cytuj --------------------------------------------------------tu i tam-------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Sorry że nie w temacie, ale podłączał ktoś Scottoilera w SD1290? Potrzebuję lokalizacji podciśnienia, to niemal identyczny silnik jak w SA1290 2018 a nie chce mi się baku ściągać, po...bane mocowania są... Nic nie znalazłem w necie (pare niewyraźnych fotek), uprzedzając uwagi i szpileczki nt wujka Google... Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi