fago Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 posiadam suzuki od marca i dzisiaj odkryłem problem z jednym z gaźników a mianowicie był żle poskładany. Na iglicy nie było blaszki i sprężyna była zawinięta. Jaki to miało wpływ na pracę motocykla?Po prawidłowym złożeniu odczuwam znaczną różnice w mocy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 posiadam suzuki od marca i dzisiaj odkryłem problem z jednym z gaźników a mianowicie był żle poskładany. Na iglicy nie było blaszki i sprężyna była zawinięta. Jaki to miało wpływ na pracę motocykla? Wpływ mógł być taki, że nie było mocy :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fago Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 jak go kupiłem to już tak było źle poskładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No gratulacje! Takich ludzi nam potrzeba! Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi