pancur Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja też nie narzekam.Jakość usług dalej na wysokim poziomie mimo prawie 30 lat a nie zamienił bym na nowszy model.Pomyślcie nad tym ogniskiem co by się nie rozjechać za szybko.Te śluby to i okazja do pogaduch to może by jakoś podsumował prawie zamknięty sezon. Na Godów kilka km.Młody niech się wyspowiada solidnie to i pogoda będzie.Dominik weż 5 l wachy na zapas ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Uuuups drażliwy temat... :laugh: Zwróć uwagę na słowa "każdy chce" a nie musi. ;)Spokojnie Xylena, faceci muszą sobie tak pogadać ;)Xylena zwróć jeszcze uwagę na takie znaczki :wink: - ewentualnie ;) - wtedy żartujemy :laugh:Serwus :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 O tak. Wezmę 5l na zapas, ale musicie mi jeszcze przypomnieć :notworthy: :laugh: Ale będzie ognisko!!! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wiem,że to żarty ale straszne narzekacze jesteście- wiem bo mam to samo w pracy a 90% załogi to faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Łot i cała prawda o Kobietach (wytrzymajcie do 1:40) Tys prowda Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wpadł bym przypalić laczka ale idę w tym dniu na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 U mnie trochę się pokićkało bo niestety mój efekt małżeństwa (czyt. teściowa) ma wrócić 5.10 a plany były inne (28.09). Ale może dam rade a na pewno się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A to teściowa poleciała na twoim moto? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A to teściowa poleciała na twoim moto? :-) :biggrin: :wink: :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyssek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kurde... a akurat ide na wesele... no szkoda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nie wiadomo dlaczego każdy chce popełnić w życiu ten sam błąd :rolleyes: :banghead: :laugh: :laugh: :laugh:[off topic] Z serii opowiastka przy piwie o owym błędzie (takie cool story bro).Właśnie użerałem się z moją piękniejszą połową by pojechać w góry może jeszcze zanim śnieg je zasypie, ale jak to zwykle bywa: to głowa boli, to dziecko ma chrypkę itd itp.. Wnerwiłem się i mówię, że w sumie spoko, bo w sobotę sobie polecę na moto to może jakiegoś grilla się zrobi itd itp... w godzinę załatwiła sobie urlop, właśnie się pakuje. Siła persfazji (zapomniałem dodać iż nie przepada za mną na motorze że niby kasę marnuje itd., itp. Za chwilę jadę w okolice trzech koron. Niestety w sobotę mnie nie będzie .... Może ktoś się wybiera w tamte okolice na piwo -zapraszam:) Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jedziesz do Szczawnicy ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wszyscy chętni - zbiórka o 16 pod Leclerciem (stacja paliw)! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Domino nie za wcześnie ?? Ślub o 16.30, czyli godzinka z bani i z pół godziny na życzenia, skończą o 18 :blink: Edytowane 4 Października 2013 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Więc moim skromnym zdaniem wystarczy jak na 17:10 zrobimy zbiórkę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi