Gość Kovski Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Kupiłem na dniach DR 125 z 97 roku za 4 tys. Przebieg niby ma 2900.. Kupiłem go od pierwszego właściciela który jeździł nim w terenie (lasek). Napoczątku był problem, bo nie miał przeglądu... Ale to okazało sie małym problemem, poniewaz gostek spr. tylko numery silnika i nadwozia (ja robiłem wszystki światła, bałem sie że opony nie przejda (ma na sobie załozony cros opony). Ale tak szczeże powiedzcie czy opłacało sie go kupic ... W trakcie jazdy nic złego sie z nim nie dzieje .. równo jedzie itd. :arrow: Zapraszam do opini ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 daj sie przejechac to ci powiemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 18 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2004 Ja tez mam Dr z 97, przebieg, jak kupilem niby 8900, ale mi sie nie chce wierzyc... Dalem 4,5 tys. Teraz ma juz prawie 11 i sprawuje sie w miare dobrze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Gratuluje :mrgreen: Sprzęcik do spokojnego latania po lasku w sam raz :!: Można nawet nim jeździć po bułki do sklepu :P Niestety na jakąś ostrzejszą zabawę nie pozwala słabe zawieszenie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Niestety na jakąś ostrzejszą zabawę nie pozwala słabe zawieszenie i 12 KM praktycznie bez możliwości zwiększenia mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kovski Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Wiem, że ma 12 KM ale dla mnie (początkującego) w sam raz. Napewno za 1 albo 2 lata zmienie zdanie, ale na sam początek to chyba jeden z najleprzych sprzętów na miasto i łatwy teren . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Wiem, że ma 12 KM ale dla mnie (początkującego) w sam raz. Napewno za 1 albo 2 lata zmienie zdanie, ale na sam początek to chyba jeden z najleprzych sprzętów na miasto i łatwy teren Czy najleprzy to nie wiem, równocześnie mogłeś kupić DT80 albo MTXsa80 bo moc ta sama i są żwawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Moim zdaniem taka 125 4T jest idealna na początek !!! Ma już te 12 KM i przedewszystkim, mało pali!!! Kovski, zdanie co do mocy zmienisz po 0,5 roku albo wcześniej :mrgreen: W miarę jedzenia, apetyt rośnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Cytat: Wiem, że ma 12 KM ale dla mnie (początkującego) w sam raz. Napewno za 1 albo 2 lata zmienie zdanie, ale na sam początek to chyba jeden z najleprzych sprzętów na miasto i łatwy teren Czy najleprzy to nie wiem, równocześnie mogłeś kupić DT80 albo MTXsa80 bo moc ta sama i są żwawsze. MTX 80 ma 10 KM i nie ciągnie od dołou tak jak DRka więc to ona jest żwawsza. Ale DT 125 to już lepiej chodzi od DRki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi