Dudinozor Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 w tym momencie są lodowe autostrady na Bałtyku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Z tego co widziałem, to na jednej z wysp jedyny środek lokomocji to rakiety śnieżne :biggrin: I popierniczasz po bagnach, ale pewno nie o takie atrakcje Tobie chodziło :biggrin:Podobno najpiękniejsze wyspy to; Saaremaa, Hiumma, Vormsi, waszędzie prom, ceny by musiał dopytać :) Ja Dudi, a widziałes ten nowy sport u Estońców; jkaby łyżwy połączone z Nordic Walking :biggrin: I podupiają na skruty do Szwecji :biggrin: Edytowane 16 Lutego 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Z tego co widziałem, to na jednej z wysp jedyny środek lokomocji to rakiety śnieżne :biggrin: I popierniczasz po bagnach, ale pewno nie o takie atrakcje Tobie chodziło :biggrin:Podobno najpiękniejsze wyspy to; Saaremaa, Hiumma, Vormsi, waszędzie prom, ceny by musiał dopytać :) oooo taka atrakcja też jest miło widziana ;) nie zawsze musi być czysto, sucho itd :laugh: w tym momencie są lodowe autostrady na Bałtyku ;)hahaha do czerwca się to nie utrzyma a szkoda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Wszystkie filmiki są autorstwa Adriana tak że dla niego wielkie gratulację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi