_Pablo_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cześć Pablo ;) powiem Ci, że sporo rozmyślamy z koleżanką o tym. Kilka kierunków wybrałysmy ale niektóre same się dyskwalifikują na dzien dobry jak np. Ukraina.Czytam też o planach innych uczestników forum :DCzytaj , czytaj . Niektóre są naprawdę ciekawe , szczególnie jeden :D A o jakich kierunkach jeszcze myślisz prócz Ukrainy ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Wiesz co zobaczę jak czasowo będe mogła pozwolic sobie na wyjazd...bardziej wychodzi mi, ze pojadę na tydzień wówczas myśle o państwach jak Liwa, Łotwa, Estonia, Bialorus. Tak bez żadnych szaleństw ;) co wyjdzie zobaczymy. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez KarolaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Ha to w jednym kierunku myślimy, no może bez tej Białorusi. Jadę z początkiem lipca odwiedzić kolegę w Estoni a z tamtąd może do Finlandi odwiedzić Seppo :-) PS Karola może zjednoczymy siły. Zakawterowanie w Tallinie za free a podejżewam że u Fina też :-) Edytowane 30 Stycznia 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Co do filmików - bajka, szkoda że nie w tym roku ...Co do Karoli - musisz się rozdwoić :biggrin: ale jest wyjście - możesz wysłać siostrę ;) Edytowane 30 Stycznia 2014 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ha to w jednym kierunku myślimy, no może bez tej Białorusi. Jadę z początkiem lipca odwiedzić kolegę w Estoni a z tamtąd może do Finlandi odwiedzić Seppo :-) PS Karola może zjednoczymy siły. Zakawterowanie w Tallinie za free a podejżewam że u Fina też :-)Wiesz co to nie jest głupi pomysł ;) Czy Ty juz tam byłeś... bo ja czytam sobie o tych Państwach i coraz bardziej mi się podobają... :rolleyes: Co do Karoli - musisz się rozdwoić :biggrin: ale jest wyjście - możesz wysłać siostrę ;)Przemo hahaha damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Jeszcze nie byłem ale ten Estoński kumpel nie daje żyć tylko przyjedź i przyjedź. Więc postanowiłem w tym roku tam jechać bo chłopina już w sędziwym wieku jest :biggrin: A po drodze grzechem by było nie zatrzymać się na Litwie i Łotwie. :rolleyes: Jak by co pisz na PW bo Foreściak może być poirytowany że mu w temacie piszemy :biggrin: Edytowane 31 Stycznia 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jeszcze nie byłem ale ten Estoński kumpel nie daje żyć tylko przyjedź i przyjedź. Więc postanowiłem w tym roku tam jechać bo chłopina już w sędziwym wieku jest :biggrin: A po drodze grzechem by było nie zatrzymać się na Litwie i Łotwie. :rolleyes: Jak by co pisz na PW bo Foreściak może być poirytowany że mu w temacie piszemy :biggrin: jako że będę chciał połączyć te kraje z Norwegią w przyszłym roku chętnie poczytam co tu piszecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie ma problemu jak coś się wyklaruje z wyjazdu to opowiem Ci jak było plusy i minusy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie ma problemu jak coś się wyklaruje z wyjazdu to opowiem Ci jak było plusy i minusy... :D znajomy był kilka razy autem w tamtych stronach i opisuje te kraje dość ciekawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 znajomy był kilka razy autem w tamtych stronach i opisuje te kraje dość ciekawie ;)Foresst a opowiadał o miejscach których nie ma w przewodnikach, jakich ciekawych które warto zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Rozmawiałem z moim Estońcem. Tam przewodnik zapewniony i spanie. Prom do Finlandi około 70euro w obie strony, ale ja sam tam nie mam co szukać- bariera językowa, trzeba przynajmniej angielski znać. Estoniec powiedział że jak dostanie zniżkę na prom to mnie oprowadzi troszeczkę po Finach (spanie u Fina też bez problemów, a i pokazał by napewno co ciekawego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wiesz co przewodnik na miejscu to super sprawa. Zaczynamy coś tam planować i przeglądać co warto zobaczyć. Ustalać termin, aby urlop zablokować w pracy. Myślę, że resztę info napisze na priva, aby nie zaśmiecać tematu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Foresst a opowiadał o miejscach których nie ma w przewodnikach, jakich ciekawych które warto zobaczyć... Podpytam i dam znać ;) napewno polecał nocne życie na stacjach benzynowych :Ddziwnie brzmi ale mówił że codziennie na każdej stacji zbiera się spora grupa ludzi którzy puszczają muzykę z samochodówpiją alkochol i świetnie się bawią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Co się dziwisz jak u nas jest więcej ludności w Wawie niż u nich w całym kraju, więc jakoś muszą się spotykać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dobrze wiedzieć o takich "miejscowych zwyczajach" :biggrin: to czekamy na info... Wajzer zapytaj się kolegi która z 1500 wysp w Estonii jest warta polecenia i jak można się tam poruszać (łódki, promy itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi